Vitral Grup

Som una empresa familiar creada l’any 1962 dedicada a la manufactura i distribució de vidre pla. Als anys 70 introduïm la fabricació i comercialització de fusteria d’alumini i, des de fa una dècada, incorporem en la nostra activitat una nova línia de tancaments amb PVC.

A Vitral Grup donem resposta i solució als requisits tècnics, estètics, arquitectònics i normatius dins del sector de la construcció, evolucionant d'acord amb les tendències més avantguardistes. La nostra tasca va reforçada amb un servei humà, proper i de qualitat, amb un equip de professionals i experts, preparats tècnicament i apassionats per la seva feina. Aquests valors són, juntament amb els compromisos socials i mediambientals que hem mantingut des dels inicis, els que ens han permès créixer pas a pas, amb rigor i prudència com a professionals dins del sector.

Per a desenvolupar els nostres projectes, disposem d’una planta de producció de vidre, una de tancaments d’alumini i PVC i un magatzem de fusteria i accessoris d’alumini: en total, més de 16.000 m2 de superfície industrial situats al Polígon Industrial La Nora d'Alcoletge, a la província de Lleida.

Des del nostre grup d'empreses impulsem un projecte de futur que no fóra possible sense un equip humà expert, preparat tècnicament, apassionat per la seva feina i disposat a innovar i investigar per a poder oferir al nostre client i al conjunt de la societat una realitat: avançar, créixer i evolucionar per a aconseguir un objectiu comú: ser millors.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5 Gallery Thumb 6 Gallery Thumb 7 Gallery Thumb 8 Gallery Thumb 9

Col·laboradors i Proveïdors

A Vitral Grup treballem i col·laborem amb empreses i organitzacions per tal de crear un sector exemplar. Ens esforcem per promoure i crear uns estàndards de qualitat a l'altura de les exigències arquitectòniques i mediambientals. Et convidem a unir-t'hi!
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients

Llicències i Marques

Les marques que confien amb Vitral Grup i amb les que Vitral Grup confia. La MATÈRIA PRIMERA i els mètodes de fabricació de primeres marques són la millor garantia de qualitat, durabilitat i sostenibilitat.
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients
 • Clients

Compromís mediambiental

A Vitral Grup, com a fabricants industrials dins el sector de la construcció, dues de les nostres principals preocupacions són l'impacte mediambiental que generem, amb els materials i processos de les nostres fàbriques, i les necessitats de la comunitat local. Hem desenvolupat una cultura de prevenció de contaminació a través de la planificació en totes les fases de les activitats que realitzem.

MATÈRIA PRIMERA

Els nostres proveïdors certifiquen el seu compromís social i mediambiental en totes les fases del seu producte, des del disseny, passant per la fabricació i finalment el procés de destrucció. Vitral Grup també es compromet en seguir millorant i en generar l'impacte positiu més gran tant en els seus mètodes com en els productes que fabrica.

Finance Assistance
EL PRODUCTE I EL SEU impacte

Els edificis són responsables del 30% del consum energètic global i del 28% de les emissions de CO2. Els tancaments constructius i la seva qualitat, tant en la fabricació com en la col·locació, són de vital importància per crear espais tèrmicament aïllats de l'exterior, amb l'òptima ventilació i entrada de llum natural. És per això que el correcte assessorament i planificació juntament amb el producte adequat són imprescindibles per reduir l'impacte mediambiental del sector de la construcció.

Smart Builders
ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA

Sabem que el nostre producte generarà el menor impacte mediambiental gràcies a la llarga vida útil i els materials que el componen. El reciclatge d'alumini té una taxa de més del 80% i requereix només del 5% de l'energia necessària de la producció original. El reciclatge de vidre, amb una taxa de més del 70%, disminueix les emissions en més d'un 40% i l'estalvi energètic en un 30%.

Interiorly Designed
GESTIÓ DE RESIDUS

A Vitral Grup gestionem tots els residus segons la normativa. Per tan, sempre són reciclats, reutilitzats o processats per abocadors controlats i regulats per l'Administració. És tant important per evitar la contaminació generada pel dipòsit d'aquests materials al medi ambient com per evitar la sobreexplotació de recursos naturals.

Necessites més informació o vols treballar amb nosaltres? Fes click aquí