Català | Castellano
Vitral >> Vitral Grup >> Qui som?

Qui som?

VITRAL GRUP som una empresa familiar creada l'any 1962 amb l'idea de treballar, comercialitzar i manufacturar el vidre pla com activitat principal. Als anys 70 incorporem la fabricació i comercialització de la fusteria d'alumini, una nova secció amb un producte innovador i amb un gran futur dins el món de la construcció.

Ens plau presentar-nos per a oferir les solucions tècniques, estètiques i constructives més avantguardistes; el millor servei, la millor qualitat i el tracte més professional i humà.

Per a desenvolupar els nostres projectes, disposem d’una planta de producció de vidre, una de tancaments d’alumini i un magatzem de barres i accessoris d’alumini: en total, més de 28.000 m2 de superfície industrial situats al Polígon Industrial La Nora d'Alcoletge, a la província de Lleida.

Des del nostre grup d'empreses impulsem un projecte de futur que no fora possible sense un equip humà expert, preparat tècnicament, apassionat per la seva feina i disposat a innovar i investigar per a poder oferir al nostre client i al conjunt de la societat una realitat: avançar, créixer i evolucionar per a aconseguir un objectiu comú: ser millors.

© 2009 VITRAL Grup · Pol. Ind. La Nora, s/n, Alcoletge, Lleida 25660 · Tel 973 700 500 Fax 973 700 504 vitral@vitral.es